Este mai rentabil sa crestem vietnamezi decat alte rase , nu trebuie sa avem grija sa-i dam 2-3 mese pe zi ca la cei clasici, nu suntem obligati sa-i tinem inchis in cotet, in cazul acesta nu mai facem curat dupa el, nu mai dam banii pe paie , nu mai muncim atata. El paste si se hraneste cu ce gaseste in suprafata ce o ingradim. In functie de posibilitati, ii putem oferi seara un supliment de ceva ( porumb, resturi, furaje, etc) si apa sa aibe la dispozitie . Acesta e un avantaj! Hranirea porcului vietnamez fata de cel clasic costa cu 90 la suta mai putin si munca cu 95%.
imi pare rau ca te contrazic.daca este crescut in cotet mananca aproape ca un porc romanesc,creste de 10 ori mai greu,are foarte multa grasime si ajunge la greutatea de 80 de kg in 3 ani,are foarte multa grasime si soriciul nu prea este comestibil.daca intradevar era avantajos crestea fiecare in gospodaria lui astfel de porc.intradevar nu miroase urat ca un porc romanesc si sunt foarte simpaticiromanesc si este mai curat
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.