255 poze   37491 vizite

Reteta Carne Miel Camerun

Carne de miel Camerun
Aceasta este o reteta traditionala din Camerun pentru o tocană clasic de carne de miel cu ananas, nucă de cocos, mango și stafide fierte în apă de nucă de cocos condimentat cu praf de curry.
Ingrediente:
ceapa galbena 200g, tocata
2 linguri de pudra de curry
2 linguri de sare
1 linguriță de piper negru
120ml ulei vegetal
1.8 kg Chuck friptură tăiata în 5cm cuburi 1/2 ananas proaspăt tăiate în bucăți 1.5cm 100g de apa stafide
1 mango, curățat și tăiat în fâșii lungi
Mod de preparare:
Adaugati uleiul la o tigaie si se prajeste ceapa, împreună cu sare și piper negru pana cand ceapa sunt moi. Apoi se adauga carnea si se acopera cratita imediat. Se lasă să se fierbe încet timp de 1 h înainte de adăugarea ananas, stafide și apă de nucă de cocos realizate până la 500 ml cu apă. Se lasă amestecul la foc mic timp de aproximativ o oră, apoi se adauga carnea mango și de nucă de cocos. Gatiti pentru 10 minute și reglați condimente. Serviti pe un pat de orez însoțită de alune tocate, oua fierte tari taiate, castravete tocat, ananas chutney și sos Piri Piri.



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.